Bucatele de pui cu mango si lapte de cocos

de Panacris in Pui, 17 Mai 2020 | 2985 vizualizari

 

Hmmm, de când am vizualizat așa din coada ochiului această rețetă pe net, mi-a rămas pe retină. Exact pe gustul meu, dulce, cărnos și aromat ;) Cu Zmeișoriii, n-am problemă, ei sunt deschiși la nou, TataZmeu e un pic mai sceptic, dar dacă nu-i spun de fructe, probează și apoi vedem verdictul ;) A fost bun, să mai faci ,si te rog, nu mai face așa ceva :D J))
 
Una peste alta, mie mi-a plăcut ;) așa că vă aduc rețeta! Spor și poftă bună! 

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui 1 bucată cca. 500 g,
  • Ceapă galbenă 1 bucată,
  • Usturoi 4 căței,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Mango 1 bucată,
  • Roșie 1 bucată,
  • Sare de mare 1 lingură,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Condimente pentru pui (curry, corinadru, boia de adei dulce, rozmarin) 1 lingură,
  • Lapte de cocos 1 conservă cca. 300 ml.
  • Paste pentru wok cca. 500 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de pui cu mango si lapte de cocos:

Ceapa și usturoiul se curăță, apoi se toacă mărunt.

Pieptul de pui se spală, curăță și se taie bucățele mai mari.

Într-o tigaie mai înaltă, sau chiar un wok, se pune uleiul de măsline la încins, apoi se adaugă ceapa și usturoiul mărunțit, se lasă la călit cca. 5 minute la foc iute. Apoi se adaugă cubulețele de pui, roșiile mărunțite, de asemenea, mirodeniile și laptele de cocos, lăsându-se la gătitt la foc mediu, semiacoperit, cca. 15 minute. Între timp se curăță fructul de mango și se taie cubulețe. Spre finalul gătirii se adaugă cubulețele de mango, se mai lasă la gătit, minim 5  minute, cât să se împrietenească gusturile. Preparatul se servește fierbinte alături de orez, tăiței chinezești de orez sticlos sau cu ou. Spor și poftă bună!  

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de pui cu mango si lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui pentru sandwich