Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei

de Mihaela in Dulciuri, 13 Apr 2009 | 4239 vizualizari

 

V-am urmarit si eu Oscarurile si mi-a placut.. si am zis sa imi fac curaj sa debutez si eu aici.. scriu pt prima data pe un site de acest gen..

Azi aveam pofta de ceva de “acasa” si cum la indemana nu aveam cine stie ce m-am oprit la Budinca cu branza si taietei.. ff usor de facut si nici nu trebuie mare lucru. Cantitativ am facut cam din ochi..

 

INGREDIENTE

  • putina sare
  • niste taietei (250g)
  • 300g branza de vaci
  • 3 oua
  • zahar dupa gust
  • putin lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei:

Am fiert in apa cu putina sare niste taietei (cred ca erau in jur de 250g) si i-am scurs. Cam vreo 300g branza de vaci am amestecat cu 3 oua de data asta (data trecuta am pus numai 2 ca atat mi s-a parut necesar) si zahar dupa gust, merge si un pliculet de zahar vanilat (eu nu am avut). Apoi am amestecat cu taieteii si am adaugat si putin lapte.


Am pus totul intr-o cratita unsa cu unt si am dat la cuptor pt vreo 40 min.


Deja imi luasem a doua portie


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Oana 1

11.01.2009, 12:36

Budinca e preferata lui Vlad, ar manca dimineata, pranz si seara! eu o fac cu telemea de vaca si pun in compozitie si zahar si iese dulce/sarata, foarte buna!

Mihaela 1

11.01.2009, 22:19

multumesc de primire!

soacra mea o facea cu branza sarata

Catalin 1

11.01.2009, 23:27

Gura lumii spune ca soacrele fac chestii nesarate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte basarabene (foioase) de post, cu cartofi, ceapă verde și mărar

de RODIMUR 5

ieri la 22:53

Mamaliguta cu busuioc si parmezan preparata la wok

ieri la 21:36

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la multicooker crock pot express

de Adi 4

ieri la 20:41

Tort de post Excelent

de RODIMUR 5

ieri la 17:23

RETETA RECOMANDATA
Saleuri