Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O reteta de budinca Amaretto delicioasa! Si preparata intr-un vas Zepter...
Asezati laptele si smantana intr-un vas de 2,2l. Acoperiti vasul, aprindeti aragazul la treapta medie si fierbeti (indicatorul Termocontrolului sa fie in zona verde).
Intre timp, bateti ouale cu zaharul intr-un bol. Turnati ouale batute in laptele care fierbe. Amestecati bine. Nu puneti capacul. Cand se incalzeste, turnati lichiorul Amaretto.
Puneti amestecul in forme si coaceti-le la cuptor la cca.90 grade C, timp de 35-40 minute.
Lasati budinca sa se raceasca intr-un loc rece, dupa care se scoate din forme si se poate servi.
Reteta advertorial Zepter.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult