Budinca cu branza si ciocolata

de Rocsi in Prajituri, 10 Sep 2011 | 2060 vizualizari

 

Voiam ceva simplu si cu branza..avand la indemana si cateva paste ,am ales acesta budinca cu ciocolata si aroma de portocala!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste (de oricare)
  • 500 -600 gr branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 4-5 oua
  • coaja rasa de portocala
  • 4-5 linguri suc de portocala
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • zahar (acesta il puneti dupa gustul vostru.eu am pus in jur de vreo 10 linguri)
  • 1 esenta vanilie
  • 80 gr ciocolata cu lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si ciocolata:

Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.


Cand da in clocot turnam pastele si le fierbem atat cat scrie pe punga(sau gustati una si cand considerati ca sunt fierte le luati de pe foc).


Intr-un bol amestecam bine branza cu zaharul,ouale si smantana.


Apoi punem coaja de portocala,esenta de portocale,4-5 linguri suc,stors de la portocala si vanilia.


Ciocolata o taiem cubulete si o adaugam in compozitia de branza.


Pastele fierte le scurgem bine de apa.


Le lasam putin sa se racoreasca apoi le punem peste branza.


Amestecam totul foarte bine.


Luam o tava(eu am pus in una rotunda),o ungem cu putina margarina si o tapetam cu hartie de copt.


Asezam compozitia in tava si o nivelam .


Introducem tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.


O lasam acolo pana ce budinca capata o culoare usor aurie.


Apoi o scoatem ,o lasam sa se racoresca si servim!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

13.09.2011, 19:07

miuta

mamaieelena 1

14.09.2011, 09:14

Rocsi 1

14.09.2011, 10:30

mamaie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pască tradiţională