Budinca cu branza si smantana

de ANCA in Paste, 1 Oct 2009 | 10562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pachet de Stelline Barilla (sau ce paste va plac)
  • jumatate de pachet de branza de vaci 
  • 250 g branza de oaie sau telemea de vaca
  • 400 g smantana
  • 1-2 plicuri zahar vanilat
  • 3-4 linguri zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si smantana:

In timp ce pastele se fierb conform timpului indicat pe cutie, amestecam intr-un castron branzeturile, zaharul vanilat, smantana(din care oprim 3-4 linguri) si zaharul.

Dupa ce au fiert, amestecam usor stellinele (sa nu se zdrobeasca) in compozitie, apoi rasturnam totul intr-un vas yenna uns bine cu unt. Smantana pastrata o punem de-asupra, apoi rasnim caramel+vanilie si presaram mac.

Punem la cuptor la 200 grade cam jumatate de ora, pana cand budinca devine aurie pe margine.

 

TIPS-URI

1

In mod normal, pun si stafide, dar de data asta nu am avut, sunt delicioase in budinca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ANCA 1

23.10.2009, 14:45

Ana, stiu ca tu ai facut-o de 2 ori deja

Michelle 1

01.11.2009, 17:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura turnata cu branza si afine

de oanapl 7

pe 02.03 la 17:14

Tort cu zmeura , banane si 50 de Primaveri

pe 01.03 la 13:59

PRAJITURA MIMOZA

pe 29.02 la 10:38

BRIOSE SARATE

pe 29.02 la 10:23

Pulpe de pui barbeque la cuptor

de Rocsi 9

pe 28.02 la 20:14

TOP
utilizatori

mirela0911

4534 puncte

oanapl

2156 puncte

Constelatialeu

1856 puncte

Panacris

1657 puncte

Catalina L

1596 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa