Budinca cu branza si smantana

de ANCA in Paste, 1 Oct 2009 | 7488 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate de pachet de Stelline Barilla (sau ce paste va plac)
  • jumatate de pachet de branza de vaci 
  • 250 g branza de oaie sau telemea de vaca
  • 400 g smantana
  • 1-2 plicuri zahar vanilat
  • 3-4 linguri zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si smantana:

In timp ce pastele se fierb conform timpului indicat pe cutie, amestecam intr-un castron branzeturile, zaharul vanilat, smantana(din care oprim 3-4 linguri) si zaharul.


Dupa ce au fiert, amestecam usor stellinele (sa nu se zdrobeasca) in compozitie, apoi rasturnam totul intr-un vas yenna uns bine cu unt. Smantana pastrata o punem de-asupra, apoi rasnim caramel+vanilie si presaram mac.


Punem la cuptor la 200 grade cam jumatate de ora, pana cand budinca devine aurie pe margine.


 

TIPS-URI

1

In mod normal, pun si stafide, dar de data asta nu am avut, sunt delicioase in budinca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

ANCA 1

23.10.2009, 14:45

Ana, stiu ca tu ai facut-o de 2 ori deja

Michelle 1

01.11.2009, 17:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melci cu nuca , stafide si scortisoara

ieri la 23:05

Prăjitură turnată cu brânză

ieri la 21:41

 Tortellini cu sos cheddar , jambon si fasole verde

ieri la 21:33

Jumari extra

ieri la 21:04

RETETA RECOMANDATA
Salata de caracoles cu ton