Budinca cu branza si sos de capsuni

de Irina in Dulciuri, 27 Ian 2016 | 2574 vizualizari

 

Budinca fiind in continuare pe lista noastra de mancaruri preferate, incerc sa fac variatiuni pe tema. Desi nu m-am abatut mult de la reteta pe care o fac de obicei, am adaugat un sos de capsuni, pe care l-am pregatit pe loc, ca pe un gem. 

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • un praf de sare
  • 200 g branza crema cu smantana
  • 200 g telemea rasa
  • 2 oua
  • zahar
  • stafide
  • esenta de rom
  • unt cat o nuca
  • Pentru sosul de capsuni:
  • capsuni
  • zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si sos de capsuni:

Intai am pus pastele la fiert cu un praf de sare si am pregatit compozitia pentru budinca: intr-un castron am amestecat branza cu zaharul, stafidele ouale si esenta de rom. 

Am uns vasele pt cuptor cu unt (am folosit vase mici, dragute, pentru fiecare in parte).

Am scurs pastele fierte, le-am amestecat cu unt, pentru a nu se lipi intre ele.

Am asezat o parte din paste, am turnat o parte din crema de branza, am acoperit cu un alt strat de paste si deasupra crema de branza ramasa. Am lasat budinca la cuptor pana s-a rumenit usor de tot.

Capsunile le-am pus intr-o craticioara pe foc cu putin zahar si le-am lasat doar putin sa fiarba. 

Am servit fiecare budinca cu sos de capsuni.

Simplu ca buna ziua!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si sos de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert mere coapte in cuptor, cu stafide si inghetata