Budinca cu branza si stafide

de Gusti in Spaghete, 13 Iun 2013 | 3753 vizualizari

 

O budinca e mereu binevenita la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 200 g spaghete
  • 1 cutie de branza cu smantana Ceva fin Delaco
  • smantana
  • 3 oua
  • zahar
  • stafide
  • esenta de rom
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si stafide:

Am pus pastele la fiert, dupa care am pregatit crema de branza.

Intr-un castron am pus branza, smantana, 2 oua, zahar si stafide. Am amestecat si am aromat cu  putina esenta de rom. Smantana mea a fost foarte subtire (am folosit smantana pentru gatit) asa ca nu am pus foarte multa.

Pastelor scurse le-am adaugat unt si le-am amestecat pentru a nu se lipi intre ele.

Am pregatit un vas de yena ca o forma de chec si l-am uns cu unt. Am pus un strat de paste, crema de branza si al doilea strat de paste. Cu o furculita am amestecat usor din loc in loc, pentru ca branza sa patrunda printre paste. 

Pentru ca noua ne plac budincile mai dulci, am presarat zahar si deasupra pastelor. 

Am batut un ou si l-am turnat peste paste, pentru a le da o culoare frumoasa. 

Am dat budinca la cuptor cam 40 minute. A iesit rumena si pufoasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bucataras 1

13.06.2013, 22:37

oooo, lume noua, bine ai revenit Buni!

Sim0na 1

14.06.2013, 09:55

N-am mai mancat de foarte mult timp!

babi5 1

29.08.2013, 08:05

Bu na tare

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Salata de dovleac copt cu piept de pui