Cannelloni cu carne si cascaval

de Oana in Cannelloni, 9 Ian 2015 | 7618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie cannelloni
  • 100 gr cascaval Delaco Sofia
  • Sos bolognese:
  • 500 gr carne tocata de porc
  • un morcov
  • o ceapa
  • o cutie sos de rosii
  • sare
  • piper
  • salvie uscata
  • rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr cascaval Delaco Sofia
  • patrunjel verde tocat
  • Sos beschamel:
  • 100 gr unt
  • 3 linguri faina
  • 800 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si cascaval:

Penstru sosul de carne, se mixeaza la robot ceapa, usturoiul si morcovul, se amesteca cu carnea si se pun toate intr-o craticioara, pe foc, sa se inabuseasca. Se amesteca din cand in cand, pana ce carnea isi schimba culoarea. Se adauga sosul de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, 20 de minute. Se opreste focul, se adauga condimentele dupa gust si se lasa sa se raceasca. Cand sosul este racit se adauga verdeata si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Se omogenizeaza bine.


Cat timp sosul de carne se raceste se prepara sosul beschamel. Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca usor cu un tel, la foc mic. Se adauga laptele rece sau fierbinte treptat si se amesteca in continuu cu telul. Se lasa apoi sa fiarba usor, pana se ingroasa. Se ia craticioara de pe foc, se condimenteaza si se pune parmezanul ras.


Se pregateste o tava mai adanca, se poate unge cu putin unt. Se umplu cannelloni cu sosul de carne si se asaza in tava. Deasupra se rastoarna sosul beschamel si se pune tava in cuptorul deja incins, la 180 de grade. Se lasa 30 de minute, apoi se scoate si se presara deasupra cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Se mai lasa 10-15 minute in cuptor, pana se gratineaza frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Panacris 1

03.04.2015, 10:37

monik80 1

03.04.2015, 12:31

Aletta 1

12.04.2015, 17:24

supeer

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni Bolognese