Cannelloni cu carne si cascaval

de Oana in Cannelloni, 9 Ian 2015 | 13808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie cannelloni
  • 100 gr cascaval Delaco Sofia
  • Sos bolognese:
  • 500 gr carne tocata de porc
  • un morcov
  • o ceapa
  • o cutie sos de rosii
  • sare
  • piper
  • salvie uscata
  • rozmarin
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr cascaval Delaco Sofia
  • patrunjel verde tocat
  • Sos beschamel:
  • 100 gr unt
  • 3 linguri faina
  • 800 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne si cascaval:

Penstru sosul de carne, se mixeaza la robot ceapa, usturoiul si morcovul, se amesteca cu carnea si se pun toate intr-o craticioara, pe foc, sa se inabuseasca. Se amesteca din cand in cand, pana ce carnea isi schimba culoarea. Se adauga sosul de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic, cu capac, 20 de minute. Se opreste focul, se adauga condimentele dupa gust si se lasa sa se raceasca. Cand sosul este racit se adauga verdeata si cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Se omogenizeaza bine. 

Cat timp sosul de carne se raceste se prepara sosul beschamel. Se topeste untul intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca usor cu un tel, la foc mic. Se adauga laptele rece sau fierbinte treptat si se amesteca in continuu cu telul. Se lasa apoi sa fiarba usor, pana se ingroasa. Se ia craticioara de pe foc, se condimenteaza si se pune parmezanul ras.

Se pregateste o tava mai adanca, se poate unge cu putin unt. Se umplu cannelloni cu sosul de carne si se asaza in tava. Deasupra se rastoarna sosul beschamel si se pune tava in cuptorul deja incins, la 180 de grade. Se lasa 30 de minute, apoi se scoate si se presara deasupra cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici. Se mai lasa 10-15 minute in cuptor, pana se gratineaza frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii