Budinca cu ciuperci si masline

de Ina in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2010 | 9009 vizualizari

 

O reteta inspirata din cea a diveiinbucatarie si adaptata la ce am avut prin frigider :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci proaspete
  • 6 oua
  • 2-3 cepe mari
  • 50 g cascaval
  • o mana de masline fara samburi
  • doua felii mari de paine
  • 100 ml lapte
  • 3-4 linguri cu ulei de palmier
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ciuperci si masline:

Curatam ciupercile  si le feliem, apoi le oparim in cateva ape si le scurgem bine. 

Taiem ceapa si o calim in foarte putin ulei de palmier.

Batem albusurile spuma tare, adaugam galbenusurile, apoi pe rand: paine inmuiata in lapte, ceapa calita, cascavalul, maslinele mixand in continuare. Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel verde.

In tava in care vom coace budinca punem hartie de copt  si turnam compozitia, apoi dam la cuptor pentru cca 30 minute, la foc potrivit.

Lasam budunca sa se raceasca, o portionam si o servim cu ridichii, castraveti sau rosii.

Multumesc, Diva!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ciuperci si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (77)

eclerash 1

14.11.2010, 12:05

ina,draga mea,imi cer scuze ca tocmai acum ajung sa iti spun ”LA MULTI ANI”,insa am fost plecata la tara si pe acolo mai greu cu netul...Sa fii sanatoasa si iubita!ESti o bucatareasa de exceptie!

Julie 1

15.11.2010, 19:41

LA multi ani!!Sanatate si multe bucurii sa ai!

Aurelia 07_07 1

24.12.2019, 23:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată