Budinca cu dovlecei si telemea

de Gicuta69 in Mancaruri de legume, 9 Iul 2015 | 7673 vizualizari

 

O mancare usoara de vara, delicioasa si plina de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 600 g dovlecei decojiti si fara seminte
  • 250 g telemea
  • 1 morcov(cca150g)
  • o ceapa mare
  • 180 g faina
  • 5 oua
  • 60 ml ulei
  • o lingurita praf de copt
  • o legatura de marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei si telemea:

Dovleceii, morcovul si branza le dam pe razatoarea cu orificii mari.


Ceapa o tocam cubulete.


Intr-un bol incapator batem bine cele 5 oua cu telul.


Dovlecelul il punem intr-o stercuratoare la scurs sau il stoarcem in mana.


Adaugam legumele (pe rand), branza si mararul peste ouale batute si amestecam usor cu o spatula, dupa fiecare.


Incorporam faina amestecata cu praful de copt.


La sfarsit adaugam uleiul in fir subtire.


Intr-un vas termorezistent (dimensiune 20 x27 cm) tapetat cu hartie de copt, turnam compozitia.


Dam vasul la cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit pentru 35-40 minute, pana ce budinca se rumeneste frumos.



Dupa racire se portioneaza. Se poate servi si calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Retete cu Margareta Cismasiu 1

09.07.2015, 16:18

ARATA SUPER!

mihaelar63 1

09.07.2015, 17:46

Placeee

Rocsi 1

09.07.2015, 21:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli cu morcovi