Budinca cu paine si ciuperci

de sunrisseee in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2013 | 5179 vizualizari

 

Prima data cand am facut aceasta reteta,dar vreau sa spun ca in jumatate de ora nu a mai ramas nimic.Asa ca...Pofta Buna!

 

INGREDIENTE

  • 10ciuperci
  • 4 catei usturoi
  • 5 oua
  • 300 ml lapte
  • o paine veche de o zi
  • un ardei gras
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paine si ciuperci:

Ciupercile taiate se calesc in usturoiul tocat marunt pana scade toata apa.Se adauga apoi ardeiul gras taiat cubulete si se mai lasa pe foc cam 10 min.Intre timp ouale se bat cu laptele,se adauga cascavalul ras,sarea si piperul.In aceasta compozitie se pune painea taiata in bucati mari si ciupercile calite.

Se lasa cam 5 minute ca sa absoarba bine lichidul.

Compozitia obtinuta se pune intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu unt si se coace la foc moderat pentru circa 20-25 minute.Cand se rumeneste deasupra este gata.

TIPS-URI

1

se pot adauga si alte ingrediente:mezeluri,bucatele de carne sau chiar mai multe legume daca preferati fara carne.Pentru ca aveam cam putine ciuperci si cum cu o zi inainte cumparasem un pui la rotisor,mai aveam cateva resturi prin frigider asa ca le-am folosit la aceasta budinca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paine si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

30.05.2013, 08:56

Bunica 1

10.10.2013, 13:07

La multi ani!

Panacris 1

10.10.2013, 19:41

Ce fain! De probat! La mulți ani și multă sănătate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bulete de branza de Napolact