Foitaj cu crenvursti

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2010 | 3275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 crenvursti cu cascaval
  • 1/2 foaie aluat foitat
  • 1 ou
  • mac / susan
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foitaj cu crenvursti:

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.


Crenvurstii se taie in 4 .


Jumatatea de foaie se taie in 20 de fasii potrivite pe latime ( o fasie pentru fiecare bucatica de crenvursti).


Se ia bucatica de crenvursti si se infasoara intr+o fasie de aluat, cu grija sa se acopere si capetele.


Ruloutele obtinute se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut, apoi se presara cu mac sau susan. Se coc la foc potrivit spre mare .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foitaj cu crenvursti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

madi_marin 1

24.01.2012, 17:19

Mihaela...ma bucur ca iti plac... eu nu prea ma impac cu aluatul asta foitat....nu stiu de ce.....dar nu prea creste cum trebuie....

Mihaela11_jo 1

30.01.2012, 12:07

Draga Madi,
La noi se gaseste aluat de foietaj sub forma de patratele 10/10 cm , deci mai usor de lucrat cu el;am cumparat de mai multe proveniente si cel mai bun mi s-a parut cel produs in Arabia Saudita; ai dreptate nu intotdeauna creste cum ai vrea
Mi-a iesit super reteta ta; daca am timp dupa-amiaza o voi posta; multumesc pentru reteta.

madi_marin 1

30.01.2012, 18:54

Mihaela...ma bucur ca au iesit bine si ca ti-au placut... si la noi se gaseste aluat si sub forma de patrate....dar nu cine stie ce calitate...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Rulada pentru mic dejun