Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Eu nu sunt iubitoare de paste si nici dupa branza nu ma omor..dar avand in casa niste melcisori si branza m-a batut mama la cap sa ii fac o budinca...stiti cum a iesit ?delicoasa...am mancat si eu desi la inceput m-am strambat cand am facut...
Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.
cand incepe sa fiarba punem melcisorii in oala si ii fierbem maxim 15 min.
intr-un bol pregatim compozitia de branza.
branza o framantam bine cu o furculita.
adaugam smantana si ouale si le incorporam.
apoi punem zaharul,esenta de rom,zaharul vanilat si coaja de portocale.
amestecam bine de tot toate ingredientele.
cand pastele s-au fiert,le scurgem apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece.
apoi le amestecam cu compozitia de branza.
ungem o tava rotunda cu unt(sau o alta tava,sau vas yena..eu am facut in tava pentru tort) si o tapetam cu hartie de copt.
turnam compozitia in tava.
o dam in cuptorul incins circa30-35 min.
cand e gata,o scoateti si o lasati sa se racoreasca putin apoi serviti.
sper sa va placa ca mie mi-a placut..
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult