Budinca cu paste si branza

de Rocsi in Dulciuri, 3 Oct 2010 | 5563 vizualizari

 

Eu nu sunt iubitoare de paste si nici dupa branza nu ma omor..dar avand in casa niste melcisori si branza m-a batut mama la cap sa ii fac o budinca...stiti cum a iesit ?delicoasa...am mancat si eu desi la inceput m-am strambat cand am facut...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr melcisori(sau alte forme de paste)
  • 500 gr branza de vaci
  • 1 esenta rom
  • 8 -9linguri de zahar
  • coaja de portocala
  • 2 linguri smantana
  • 3 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paste si branza:

Punem intr-o oala apa la fiert cu un praf de sare.


cand incepe sa fiarba punem melcisorii in oala si ii fierbem maxim 15 min.


intr-un bol pregatim compozitia de branza.


branza o framantam bine cu o furculita.


adaugam smantana si ouale si le incorporam.


apoi punem zaharul,esenta de rom,zaharul vanilat si coaja de portocale.


amestecam bine de tot toate ingredientele.


cand pastele s-au fiert,le scurgem apa fierbinte si le trecem printr-un jet de apa rece.


apoi le amestecam cu compozitia de branza.


ungem o tava rotunda cu unt(sau o alta tava,sau vas yena..eu am facut in tava pentru tort) si o tapetam cu hartie de copt.


turnam compozitia in tava.


o dam in cuptorul incins circa30-35 min.


cand e gata,o scoateti si o lasati sa se racoreasca putin apoi serviti.


sper sa va placa ca mie mi-a placut..


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

04.10.2010, 19:28

da mai ionix vezi c ma pricep la decorat..e ma chinuie si p mine talentul putin...mersi kamy

Adinacarla 1

05.10.2010, 12:55

si eu la o portie repede

Rocsi 1

05.10.2010, 21:31

mersi adina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Choix à la creme