Chec cu portocale si ciocolata

de katty in Dulciuri, 4 Mai 2016 | 722 vizualizari

 

Retete de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 4 linguri zeama de portocale
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • un plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • zahar pudra vanilat pt. ornat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu portocale si ciocolata:

Se separa ouale. Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana devine cremoasa. Se adauga galbenusurile, apoi coaja de portocala,uleiul si zeama de portocala. Se amesteca faina cernuta cu praful de copt si ciocolata rasa si se toarna in ploaie. Se omogenizeaza compozitia si toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se introduce la cuptorul preincalzit timp de 35-40 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Se serveste rece pudrat cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu portocale si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

04.05.2016, 20:34

Ahhh, ce deliciu!

mihaelar63 1

06.05.2016, 00:51

Bine ar mai merge dimineata la cafeluta mea

RuxyRux 1

09.05.2016, 20:23

Ce bun arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonac de Craciun