Budinca cu stafide si sos de ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 21 Feb 2011 | 4305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 3 linguri zahar pudra
  • 5 linguri zahar
  • 1 esenta rom
  • coaja de la o portocala
  • 200 gr stafide
  • 450 gr branza de vaci
  • 4 oua
  • 4 linguri frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • sos de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu stafide si sos de ciocolata:

Intr-o oala punem niste apa cu sare pe foc.

cand incepe sa fiarba,punem pastele si le fierbem cam 15 minute.

pregatim branza:

ouale le batem spuma cu zaharul ,iar mai spre final punem si zaharul pudra.

acestea le turnam peste branza.

punem coaja de portocala,esenta de rom si zaharul vanilat  si le incorporam bine.

adaugam si stafidele.

la urma punem cele 4 linguri de frisca si le incorporam usor,cu o lingura.

dupa ce pastele au fiert,le scurgem apa si le trecem printr-un jet de apa rece.

le amestecam cu branza preparata.

luam o tava rotunde,o ungem cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.

turnam compozitia acolo si o dam in cuptorul incins.

o lasam acolo pana prinde o culoare aurie.

cand e gata ,o scoatem,o lasam la racorit.

turnam sos de ciocolata peste ea si servim!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu stafide si sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Lau 1

22.02.2011, 09:52

am ajuns tarziu,nu mai ai si pentru mine in frigider?

Rocsi 1

22.02.2011, 12:24

dragii mei va astept pe toti la o portie.... multumesc

adry88 1

21.05.2011, 15:16

arata super bn

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Placintele impletite cu branza si stafide