Salam de Craciun

de Panacris in Dulciuri, 28 Dec 2012 | 2729 vizualizari

 

Nu-i asa ca v-am starnit interesul! :-* O noua reteta din ciclul, nimic nu se pierde, totul se transforma. >:D< De Craciun mereu raman cateva fursecuri, nu-ti vine sa le dai deoparte, dar nici sa la consumi. Eu va recomand o refolosire a lor. Spor la treaba!>:D<

 

INGREDIENTE

  • fursecuri mixte cca. 1000 g.
  • lapte 300 ml,
  • margarina Rama 250 g,
  • cacao 100 g,
  • stafide 50 g,
  • merisoare 50 ,
  • lichior de soc sau visinata cca. 50 ml.
  • zahar pudra vanilinat 100 g,
  • nuca macinata 5 linguri,
  • coaja de lamaie,
  • bomboane de ciocolata sau colorate ptr decor
  • P.S: cantitatile variaza in functie de gustul fiecaruia!
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de Craciun:

Fursecurile se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie, sau se dau prin masina de tocat carne. Se adauga laptele caldut, margarina topita, cacaua si restul mirodeniilor, dupa gustul fiecaruia, framantandu-se pana se omogenizeaza toate ingredientele. Pe o folie alimentara se presara ornamente de ciocolata, nuca macinata sau ornamente colorate, se aseaza cate un sul din aluat de fursecuri, se ruleaza, apoi se pune la rece.

Spor la treaba! 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Salam de Craciun-0
Salam de Craciun-1
Salam de Craciun-2
Salam de Craciun-3
Salam de Craciun-4
Salam de Craciun-5
Salam de Craciun-6
Salam de Craciun-7
Salam de Craciun-8
Salam de Craciun-9
Salam de Craciun-10
Salam de Craciun-11
Salam de Craciun-12
Salam de Craciun-13
Salam de Craciun-14
Salam de Craciun-15
Salam de Craciun-16
Salam de Craciun-17
Salam de Craciun-18
Salam de Craciun-19
Salam de Craciun-20

COMENTARII (17)

adry88

adry88 1

29.12.2012, 14:44

tare bun

mamaieelena

mamaieelena 1

29.12.2012, 16:12

iri_iri

iri_iri 1

29.12.2012, 19:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!