Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Va mai amintiti aroma gutuilor de asta toamna???faceti acest dulce si va veti simti minunat!!
Pui pe foc timp de 10min intr-un vas apa,zahar,batonul de vanilie,cuisoarele,coaja si sucul de lamaie,iar dupa ce s-a format acest sirop adaugi apa de trandafiri;gutuile curatate de coaja si seminte,taiate cubulete,le imparti in forme individuale,deasupra imparti siropul cat sa le acopere,pui formele intr-o tava,acoperi tava cu hartie cerata si dai la cuptor 1h;
In acest timp pregatesti topingul;intr-un castron amesteci untul,zaharul brun,scortisoara si fisticul;imparti acest aluat si pui in fiecare forma peste gutui;se coc 30-45min.se servesc calde cu iaurt deasupra sau frisca;eu am folosit iaurtul si sunt delicioase si aromate.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult