Pandispan cu branza

de adry88 in Dulciuri, 9 Mai 2013 | 4736 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 20 linguri de lapte
  • 10 linguri ulei
  • 1;1/2 cani de faina
  • 1/2 cana de zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 300 g branza
  • 1 cana de zahar
  • 2 oua
  • 2-3 linguri faina
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • uns
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu branza:

Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul,laptele,coaja de lamaie,zeama,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.


Intr-un bol amestecam branza cu ouale batute putin,adaugam si restul de ingrediente si omogenizam.


Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia de pandispan si deasupra adaugam branza cu lingura si nivelam.


Deasupra am adaugat 2 oua batute cu 1 zahar vanilat si am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea.

 

TIPS-URI

1

branza s-a lasat la fund in timpul coacerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

merisor 1

09.05.2013, 16:43

Ce bine arata!

gaby_gabytza 1

09.05.2013, 17:18

minunat

adry88 1

09.05.2013, 17:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu carne de pui si ciuperci
  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu pandispan