Budinca cu stafide si sos de ciocolata

de Rocsi in Dulciuri, 21 Feb 2011 | 2441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste
  • 3 linguri zahar pudra
  • 5 linguri zahar
  • 1 esenta rom
  • coaja de la o portocala
  • 200 gr stafide
  • 450 gr branza de vaci
  • 4 oua
  • 4 linguri frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • sos de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu stafide si sos de ciocolata:

Intr-o oala punem niste apa cu sare pe foc.


cand incepe sa fiarba,punem pastele si le fierbem cam 15 minute.


pregatim branza:


ouale le batem spuma cu zaharul ,iar mai spre final punem si zaharul pudra.


acestea le turnam peste branza.


punem coaja de portocala,esenta de rom si zaharul vanilat si le incorporam bine.


adaugam si stafidele.


la urma punem cele 4 linguri de frisca si le incorporam usor,cu o lingura.


dupa ce pastele au fiert,le scurgem apa si le trecem printr-un jet de apa rece.


le amestecam cu branza preparata.


luam o tava rotunde,o ungem cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.


turnam compozitia acolo si o dam in cuptorul incins.


o lasam acolo pana prinde o culoare aurie.


cand e gata ,o scoatem,o lasam la racorit.


turnam sos de ciocolata peste ea si servim!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu stafide si sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Lau 1

22.02.2011, 09:52

am ajuns tarziu,nu mai ai si pentru mine in frigider?

Rocsi 1

22.02.2011, 12:24

dragii mei va astept pe toti la o portie.... multumesc

adry88 1

21.05.2011, 15:16

arata super bn

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

”Urși” de mămăligă cu brânză

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Somloi