Budinca de caramel

de La Ancuta in Dulciuri, 8 Sep 2011 | 2462 vizualizari

 

O reteta din categoria: rapid si bun (sau fix pix). Daca va place caramelul trebuie sa o testati :).

 

INGREDIENTE

  • 400 g lapte fierbinte
  •  4 linguri zahar
  • 25 g amidon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de caramel:

Caramelizam zaharul intr-un vas cu fundul mai gros. Cu cat il caramelizam mai mult, cu atat budinca va avea un gust mai pronuntat de caramel. Nu ardeti zaharul prea tare pentru ca va avea un gust amar.


Stingem zaharul cu laptele fierbinte. Atentie la aburi! Lasam sa fiarba pana se topeste caramelul.


Luam cateva linguri de lapte caramelizat in care vom dizolva amidonul. Turnam amidonul dizolvat in oala si amestecam cu un tel pana se ingroasa.


Dam de pe foc si punem in cupe. Lasam sa se raceasca iar apoi putem servi budinca decorata dupa gust.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de caramel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

mamaieelena 1

14.09.2011, 16:30

buna rau

La Ancuta 1

14.09.2011, 23:06

Multumesc Elena

Ligia Bxl 1

21.09.2011, 14:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte si cacao