Budinca de cartofi, bacon si mozzarella

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2014 | 13046 vizualizari

COMENTARII (17)

deyutzky 1

11.04.2014, 09:25

MotanLaOale 1

11.04.2014, 09:31

bine arata

Lia_ 1

11.04.2014, 09:33

este buna recomandarea cu fiertul partial in prealabil. am preparat cartofi gratinati alaltaieri si n-am avut in casa decat rosii. m-am umplut de nervi ca nu se mai faceau. trebuia sa le pun in prima faza capacul macar, sa se patrunda si apoi sa-i rumenesc.

de aceea eu, mai bine plictisesc cu tot felul de explicatii. cine vrea le citeste, cine nu are timp poate sa le omita. ar fi trebuit sa stiu din experienta dar eu daca prepar pt prima oara ceva, ma cam iau dupa reteta preluata. la unele indraznesc sa schimb dar alaltaieri ma grabeam rau

dantes 1

11.04.2014, 09:36

Foarte buna!

tiby 1

11.04.2014, 09:51

hhhmmmmm... delicioasa si arata super !!!

Micutza Luana 1

11.04.2014, 10:02

ce bine arata yamii

lucy2002 1

11.04.2014, 10:05

Foarte buna !

Sylvia 1

11.04.2014, 10:17

arata bestial !

Rocsi 1

11.04.2014, 10:35

Super super!

Satisfyyourcravings 1

11.04.2014, 10:39

Ce bunatate!

Panacris 1

11.04.2014, 10:54

Constelatialeu 1

11.04.2014, 11:23

Sefu,n-ai treba.Parca aranjai niste sticle cu vin...

simonacallas 1

11.04.2014, 11:38

simona72 1

11.04.2014, 12:59

Cam bun!

papabundetot 1

11.04.2014, 13:12

ei na...asa ceva ...si eu mor de foame la munca Superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!

Lavinia 1

11.04.2014, 22:10

ce buuuun

laura_n 1

14.04.2014, 15:48

grozav! si eu m-am obisnuit sa trec un pic cartofii la aburi, inainte. super bun!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu rosii si usturoi