Budinca de cartofi cu branza si broccoli

de madi_marin in Mancaruri de legume, 6 Mai 2017 | 1920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii
  • câteva bucheţele de broccoli opărit rapid
  • 3 ouă
  • 150 g brânză telemea sărată
  • 3 roşii uscate în ulei
  • 4 felii de kaizer
  • 1 fir ce ceapă verde
  • 100 g caşcaval
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu branza si broccoli:

Cartofii se pun la fiert, în coajă.


Ceapa verde se toacă fin şi se căleşte în puţin ulei, împreună cu kaizerul tăiat fâşii subţiri.


Ouăle se bat cu piper, brânza rasă fin şi aproape tot caşcavalul ras şi el fin.


Cartofii fierţi se pun în apă rece, apoi se scurg, se curăţă de coajă şi se taie felii.


Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pun un straturi alternative de felii de cartofi fierţi, kaizerul călit cu ceapa verde şi ouă bătute cu brânză.


Pe ultimul strat, se pun şi broccoli şi fâşii de roşii uscate şi se presară caşcavalul rămas.


Se dă vasul la cuptor să se gratineze, pentru 15 – 20 de minute, la foc iute.


Poftă buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu branza si broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

kytz 1

09.05.2017, 11:22

Bună!

Cris2711 1

12.05.2017, 21:34

Rahela Velicu 1

21.05.2017, 12:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu spanac (Crespelle di spinaci) in sos de iaurt cu menta