BUDINCA DE COZONAC

de ela in Dulciuri, 29 Ian 2010 | 3656 vizualizari

 

e o nebunie de desert

 

INGREDIENTE

  • 300gr cozonac cu nuca,3oua,2galbenusuri,100gr zahar,375ml lapte,100gr stafide,1lingura esenta rom,putina scortisoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BUDINCA DE COZONAC:

Ungi o forma cu margarina si o tapetezi cu o hartie de copt.Tai cozonacul bucatele si il asezi in forma cu stafidele inmuiate in lapte in prealabil.Amesteci ouale cu galbenusurile,esenta de rom,laptele,zaharul si scortisoara.Omogenizezi bine compozitia si o rastorni peste cozonac si stafide.Dai la cutor 34-40min.SUb forma de copt pui o tava in care sa fie in permanenta apa pt ca sa se coaca compozitia pe aburi.Compozitia se lasa sa se raceasca apoi se rastoarna pe o farfurie intinsa.Se pudreaza cu nesquick cacao sau cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "BUDINCA DE COZONAC" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.50 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mena29 1

29.07.2010, 12:56

Ela,esti totala

mena29 1

29.07.2010, 13:00

ela 1

29.07.2010, 14:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cozonaci si pasca a la Piatra Neamt