Budinca de cozonac

de ianculubita in Dulciuri, 26 Mai 2013 | 3924 vizualizari

 

Mi-a ramas ceva cozonac uitat prin camara si am repetat reteta de anul trecut cand nu mi-a reusit;acum da!!!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cozonac mai tare
  • 300 ml lapte
  • 5 oua
  • 3 linguri zahar
  • arome
  • stafide (eu am pus merisoare)
  • inghetata pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cozonac:

Punem cozonacul taiat in cubulete intr-un castron. Ouale batute bine cu zahar, arome, un praf de sare si lapte, turnam jumatate peste cozonac. Dupa ce s-au imbibat bine amestecand, le punem intr-o forma de yena unsa cu unt, deasupra stafidele si restul de lapte. Lasam la cuptor 30 minute.

Servim budinca calda, alaturi de inghetata. Este minunata!!

TIPS-URI

1

se poate servi si rece,tot buna este

2

daca aveti mai mult cozonac si nu va ajunge sosul,mai bateti un ou cu cateva linguri de lapte

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cozonac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Varza noua la cuptor cu afumatura - Reteta savuroasa

de laura_n 7

ieri la 17:09

Castraveți murați la soare - Rețeta mamei pentru castraveți covăsiți

ieri la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cozonac