Aspic cu mar

de alldaycooking in Dulciuri, 11 Mai 2011 | 2367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 mere
  • 1 lingura fructoza
  • sucul de 1/2 lamaie
  • cuisoare
  • 10 gr gelatina
  • miere
  • scortisoara
  • ulei de nuca
  • fructe de padure
  • fructe deshidratate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aspic cu mar:

Am pus la fiert un pahar de apa impreuna cu fructoza. Merele le-am curatat, am scos semintele si le-am taiat felii. In apa fierbinte am adaugat mere si am stors imediat lamaia peste mere. Am adaugat apa in asa fel incat merele sa fie acoperite de apa. Am adaugat bucatele de fructe deshidratate papaya, ananas, bucatele de ghimbir si cuisoare. Am lasat sa fiarba aproximativ 20 minute. Am scos cuisoarele in momentul cand am luat de pe foc.


Gelatina am hidratat-o in putina apa si am adaugat-o peste mere dupa ce am luat de pe foc fructele. Am pus fructele in 2 forme unse cu ulei de nuca si am lasat la frigider peste noapte. A doua zi am pus aspicul pe farfurie, am presarat putina scortisoara si miere si am servit alaturi de afine si zmeura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aspic cu mar" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

alldaycooking 1

11.05.2011, 14:55

Miha multumesc!

LUK 1

11.05.2011, 22:41

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajiturica TEO