Budinca de gris

de Miha in Mancare copii, 14 Dec 2009 | 17313 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4 linguri gris
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou
  • vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Laptele il punem la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot punem grisul in ploaie, amestecand continuu cu un tel. cand incepe sa se ingroase dam deoparte si lasam la racit.


Adaugam galbenusul si vanilia. Omogenizam. Albusul il batem spuma cu zaharul si il incorporam in compozitia de gris.


Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava bine unsa cu unt si se da la cuptor, in jur de jumatate de ora, pana se rumeneste putin deasupra.


Se lasa in tava pana se racoreste apoi se rastoana pe un platou.


Am servit cu topping de ciocolata. Se poate folosi si dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Miha 1

04.03.2014, 21:19

Linuta, esenta de vanilie sau zahar vanilat

julianna10 1

09.05.2014, 21:17

gabrielasfechis 1

10.05.2014, 14:56

foarte foarte delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalute de post cu ciuperci
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fluturi colorati(pancake cu afine si chips-uri de ciocolata alba)