Budinca de gris

de Miha in Mancare copii, 14 Dec 2009 | 16000 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4 linguri gris
  • 3 linguri zahar
  • 1 ou
  • vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Laptele il punem la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot punem grisul in ploaie, amestecand continuu cu un tel. cand incepe sa se ingroase dam deoparte si lasam la racit.


Adaugam galbenusul si vanilia. Omogenizam. Albusul il batem spuma cu zaharul si il incorporam in compozitia de gris.


Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava bine unsa cu unt si se da la cuptor, in jur de jumatate de ora, pana se rumeneste putin deasupra.


Se lasa in tava pana se racoreste apoi se rastoana pe un platou.


Am servit cu topping de ciocolata. Se poate folosi si dulceata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Miha 1

04.03.2014, 21:19

Linuta, esenta de vanilie sau zahar vanilat

julianna10 1

09.05.2014, 21:17

gabrielasfechis 1

10.05.2014, 14:56

foarte foarte delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste fainoase colorate fierte in lapte