Pizza andutu

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 19 Sep 2010 | 3229 vizualizari

 

facuta special pentru iubirea mea mica andutu.

 

INGREDIENTE

pt blat:

  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece

pt toping:

  • cas de vaca
  • cascaval
  • o felie de parizer de pui
  • ardei rosu
  • ardei verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza andutu:

Pt blat:

Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.

  Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoi punem cascavalul si casul dat pe razatoare, ardeiul taiat feliute si parizerul taiat cubulete mici.

Dam la cuptor pt cca 10 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza andutu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pizza andutu-0
Pizza andutu-1
Pizza andutu-2

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

09.10.2010, 21:53

ms roxana, sa-ti traiasca s tie puiutul mic, daca o faci incearca sa faci blatul un pic mai gos, pt ca asta a iesit cam crocanta pentru el

roxana78

roxana78 1

12.10.2010, 15:21

ms frumos, si ms si pt sfat. sper sa reusesc sa-i fac si eu la pui ca acum am altele pe cap
ps. cum e cu furculitele astea?
eu sunt noua pe aiici si nu cunosc

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

13.10.2010, 09:36

cu placere roxana, sub poza fiecaruia sunt 5 furculite si fiecare noteaza reteta cu cate furculite vrea, adica apesi pur si simplu pe furculite si asta e tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03