Pizza andutu

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 19 Sep 2010 | 3363 vizualizari

 

facuta special pentru iubirea mea mica andutu.

 

INGREDIENTE

pt blat:

  • 150 g faina
  • 1 lingura cu ulei
  • 1 lingurita cu drojdie uscata
  • putina sare
  • 125 ml lapte rece

pt toping:

  • cas de vaca
  • cascaval
  • o felie de parizer de pui
  • ardei rosu
  • ardei verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza andutu:

Pt blat:


Punem intr-un castron faina, uleiul, sarea, drojdia si laptele rece ( de la frigider), amestecam toate ingredientele pana se formeaza un aluat care sa nu se lieasca de degete.


Formam o bila, o invelim in folie alimentara si o dam la rece pentru cel putin 30 de minute.


Intindem o foaie rotunda subtire, o ungem cu ulei, apoi punem cascavalul si casul dat pe razatoare, ardeiul taiat feliute si parizerul taiat cubulete mici.


Dam la cuptor pt cca 10 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza andutu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.10.2010, 21:53

ms roxana, sa-ti traiasca s tie puiutul mic, daca o faci incearca sa faci blatul un pic mai gos, pt ca asta a iesit cam crocanta pentru el

roxana78 1

12.10.2010, 15:21

ms frumos, si ms si pt sfat. sper sa reusesc sa-i fac si eu la pui ca acum am altele pe cap
ps. cum e cu furculitele astea?
eu sunt noua pe aiici si nu cunosc

Dana Cristea - pusikmea 1

13.10.2010, 09:36

cu placere roxana, sub poza fiecaruia sunt 5 furculite si fiecare noteaza reteta cu cate furculite vrea, adica apesi pur si simplu pe furculite si asta e tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos bechamel