budinca de macaroane cu telemea

de Lau in Dulciuri, 22 Noi 2011 | 4930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane(500 g)
  • 500 g branza(telemea am avut eu)
  • stafide
  • esenta de rom
  • 300 g zahar
  • 5 oua
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA budinca de macaroane cu telemea:

Fierbem macaroanele in apa cu sare,timpul indicat pe pachet,se trec pe sub u njet de apa rece


Batem 4albusuri spuma bine,adaugam galbenusurile si zaharul si mixam pana devine o crema,adaugam branza rasa prin razatoare,esenta,zaharul vanilat,omogenizam,adaugam macaroanele si amestecam bine,


Eu am uns 2 tavi de chec cu ulei si am adaugat macaroanele,intr-una am adaugat stafide


Batem 1 ou cu 1 plic zahar vanilat si turnam peste paste,dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos deausupra.


lasam putin sa se raceasca in tava dupa care scoatem si pudram cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de macaroane cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

22.11.2011, 22:36

multumesc

MIUTA 1

24.11.2011, 23:35

Lau 1

25.11.2011, 08:20

miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si fanta