budinca de macaroane cu telemea

de Lau in Dulciuri, 22 Noi 2011 | 5587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macaroane(500 g)
  • 500 g branza(telemea am avut eu)
  • stafide
  • esenta de rom
  • 300 g zahar
  • 5 oua
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA budinca de macaroane cu telemea:

Fierbem macaroanele in apa cu sare,timpul indicat pe pachet,se trec pe sub u njet de apa rece


Batem 4albusuri spuma bine,adaugam galbenusurile si zaharul si mixam pana devine o crema,adaugam branza rasa prin razatoare,esenta,zaharul vanilat,omogenizam,adaugam macaroanele si amestecam bine,


Eu am uns 2 tavi de chec cu ulei si am adaugat macaroanele,intr-una am adaugat stafide


Batem 1 ou cu 1 plic zahar vanilat si turnam peste paste,dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos deausupra.


lasam putin sa se raceasca in tava dupa care scoatem si pudram cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de macaroane cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

22.11.2011, 22:36

multumesc

MIUTA 1

24.11.2011, 23:35

Lau 1

25.11.2011, 08:20

miuta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
TORT DE GHEATA