Budinca de orez

de MyCookingLife in Prajituri, 7 Mar 2012 | 3167 vizualizari

 

Este un desert consistent, potrivit pentru gustarea de dupa-amiaza! Iar aroma de cuisoare este grozava!

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 1 cana orez
  • 600 g branza dulce
  • 8 linguri zahar
  • 4 oua
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1/2 lingurita nucsoara rasa
  • zahar pudra si nucsoara rasa pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez:

Se pune laptele cu sarea la fiert. Cand incepe sa fiarba laptele, se pune orezul spalat si scurs. Spre sfarsit, se adauga jumatate din cantitatea de zahar. Cand se raceste, se adauga galbenusurile, restul de zahar, vanilia, coaja de lamaie, nucsoara si apoi, branza. Se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare.


Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se baga la cuptor pana se rumeneste, cam 1h10′-1h20′.


Cand se raceste, se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra si nucsoara rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MyCookingLife 1

10.03.2012, 01:19

E si foarte simplu de preparat! Multumesc!

mamaieelena 1

12.03.2012, 14:12

imi place

simo_brkic 1

12.03.2012, 14:26

yam yam yam o sa o fac si eu ca e rapida bravooo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chiftele in aluat
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez la cuptor cu sos de zmeura