Budinca de ovaz cu gust de Mokaccino

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 15 Iul 2018 | 1363 vizualizari

 

Uneori, micul dejun 2 in 1 este cea mai buna varianta de a incepe dimineata!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte (eu am folosit de caju; se poate folosi orice varianta vegana sau lapte obisnuit)
  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 3 linguri cafea tare
  • 2 linguri pudra de cacao
  • 2 linguri sirop de artar/ agave
  • putina sare
  • 100 ml lapte pentru spuma de lapte (eu am folosit de alune de padure; vezi tips)
  • cacao pentru pudrat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ovaz cu gust de Mokaccino:

Se incalzeste laptele la foc mediu, apoi se adauga fulgii de ovaz, cafeaua, cacaua si sare. Se reduce focul la mic si se lasa sa fiarba cateva minute, pana devine cremos, amestecand din cand in cand.


Se indeparteaza de pe foc si se adauga siropul de artar.


Laptele ramas se transforma in spuma cu ajutorului unui aparat pentru spuma sau incalzind laptele la foc mediu si amestecand rapid cu un tel pana formeaza o spuma densa.


Se adauga deasupra, se pudreaza cu cacao si se serveste imediat.

TIPS-URI

1

Din propria experienta, cred ca laptele de alune de padure este cel mai potrivit pentru a obtine spuma densa de lapte.

2

Daca se foloseste lapte obisnuit, cel mai bun este cel integral, rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ovaz cu gust de Mokaccino" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

7.5L Digital

- 17 %
899.99 lei
749.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 29 %
349.99 lei
249.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

miki_a 1

15.07.2018, 23:46

Ooooooo, sună tare bine de tot!

Rocsi 1

17.07.2018, 20:19

Nu am mancat niciodata, dar simt ca este pe gustul meu!

Valclaudia 1

17.07.2018, 21:57

imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de miel reteta la ceaun
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de cartofi noi cu fasole verde, la cuptor

de RODIMUR 7

ieri la 18:51

Salata cu mozzarella, rosii si oregano

ieri la 15:58

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

pe 08.04 la 21:54

Desert prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

pe 08.04 la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

pe 08.04 la 12:42

RETETA RECOMANDATA
Desert budinca de paine cu fructe