Budinca de paste cu branza

de robert_badica in Paste, 10 Mai 2015 | 1727 vizualizari

 

Ce mai buna budincuta!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (melcisori sau scoici)
  • 250 g zahar
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza:

Punem pe foc o oala cu apa. Cand aceasta fierbe adaugam pastele,si le lasam sa se fiarba bine, circa 30 de minute. Cand pastele s-au fiert le scurgem si le punem intr-un bol mare. Peste ele adaugam zaharul, branza de vaci, esenta si coaja de portocala. Amestecam bine. Intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei, turnam amestecul de paste.


Separat batem ouale cu o furculita. Adaugam ouale batute deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mic spre mediu pret de 25-30 de minute sau cand oul este gatit, iar deasupra compozitia a devenit rumena. Lasam sa se racesca, portionam si daca doriti pudrati putin zahar pudra! ;)



 

TIPS-URI

1

In compozitie mai puteti adauga stafide

2

Daca vreti puneti si niste fructe prin budinca

3

Cel mai bine ar fi sa taiati budinca rece,daca o veti taia calda se va faramita

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anca_rm 1

11.05.2015, 08:37

ce budinca buna ia facut Robert

mirela0911 1

11.05.2015, 15:25

Imi place!

laura_n 1

13.05.2015, 15:17

bravo, copil harnic!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza, smantana si marar