Budinca de paste cu branza

de robert_b in Paste, 10 Mai 2015 | 3015 vizualizari

 

Ce mai buna budincuta!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (melcisori sau scoici)
  • 250 g zahar
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza:

Punem pe foc o oala cu apa. Cand aceasta fierbe adaugam pastele,si le lasam sa se fiarba bine, circa 30 de minute. Cand pastele s-au fiert le scurgem si le punem intr-un bol mare. Peste ele adaugam zaharul, branza de vaci, esenta si coaja de portocala. Amestecam bine. Intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei, turnam amestecul de paste.

Separat batem ouale cu o furculita. Adaugam ouale batute deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mic spre mediu pret de 25-30 de minute sau cand oul este gatit, iar deasupra compozitia a devenit rumena. Lasam sa se racesca, portionam si daca doriti pudrati putin zahar pudra! ;)

       

       

TIPS-URI

1

In compozitie mai puteti adauga stafide

2

Daca vreti puneti si niste fructe prin budinca

3

Cel mai bine ar fi sa taiati budinca rece,daca o veti taia calda se va faramita

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
''Pizza di spaghetti''