Budinca de paste cu branza

de robert_badica in Paste, 10 Mai 2015 | 1338 vizualizari

 

Ce mai buna budincuta!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (melcisori sau scoici)
  • 250 g zahar
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza:

Punem pe foc o oala cu apa. Cand aceasta fierbe adaugam pastele,si le lasam sa se fiarba bine, circa 30 de minute. Cand pastele s-au fiert le scurgem si le punem intr-un bol mare. Peste ele adaugam zaharul, branza de vaci, esenta si coaja de portocala. Amestecam bine. Intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei, turnam amestecul de paste.


Separat batem ouale cu o furculita. Adaugam ouale batute deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mic spre mediu pret de 25-30 de minute sau cand oul este gatit, iar deasupra compozitia a devenit rumena. Lasam sa se racesca, portionam si daca doriti pudrati putin zahar pudra! ;)



 

TIPS-URI

1

In compozitie mai puteti adauga stafide

2

Daca vreti puneti si niste fructe prin budinca

3

Cel mai bine ar fi sa taiati budinca rece,daca o veti taia calda se va faramita

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

anca_rm 1

11.05.2015, 08:37

ce budinca buna ia facut Robert

mirela0911 1

11.05.2015, 15:25

Imi place!

laura_n 1

13.05.2015, 15:17

bravo, copil harnic!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza si smantana la cuptor