Budinca de paste cu branza

de robert_b in Paste, 10 Mai 2015 | 3060 vizualizari

 

Ce mai buna budincuta!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste (melcisori sau scoici)
  • 250 g zahar
  • 300 g branza de vaci
  • 3 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza:

Punem pe foc o oala cu apa. Cand aceasta fierbe adaugam pastele,si le lasam sa se fiarba bine, circa 30 de minute. Cand pastele s-au fiert le scurgem si le punem intr-un bol mare. Peste ele adaugam zaharul, branza de vaci, esenta si coaja de portocala. Amestecam bine. Intr-o tava pe care o ungem cu putin ulei, turnam amestecul de paste.

Separat batem ouale cu o furculita. Adaugam ouale batute deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit la foc mic spre mediu pret de 25-30 de minute sau cand oul este gatit, iar deasupra compozitia a devenit rumena. Lasam sa se racesca, portionam si daca doriti pudrati putin zahar pudra! ;)

       

       

TIPS-URI

1

In compozitie mai puteti adauga stafide

2

Daca vreti puneti si niste fructe prin budinca

3

Cel mai bine ar fi sa taiati budinca rece,daca o veti taia calda se va faramita

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de taitei cu branza sarata