Budinca de vanilie cu capsuni

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 5 Iun 2011 | 2777 vizualizari

 

Un deliciu pe care il dedic tuturor celor care imi sunteti astazi alaturi! Asa cum am mai spus, sunteti minunati si aici ma simt intotdeauna ca intre prieteni! Va multumesc si va doresc o seara frumoasa! Pup cu drag!!!!!

 

INGREDIENTE

Pentru budinca avem nevoie de:

  • 500 ml lapte
  • 120 g zahar
  • 75 g faina
  • un praf de scortisoara
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 baton de vanilie sau esente de vanilie

Pentru ornat:

  • capsuni intregi
  • capsuni pasate

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de vanilie cu capsuni:


Se fierbe laptele împreuna cu esentele, scortisoara, zaharul si batonul de vanilie. 3-4 linguri de lapte cald le amestecam cu faina si cu galbenusurile de ou, pâna cand capata consistenta, dupa care, compozitia obtinuta o adaugam in laptele fierbinte, amestecând continuu, avand grija sa nu se arda. O turnam apoi in formele dorite si o lasam sa se raceasca.

O servim cu sos de capsuni!

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de vanilie cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

lilik 1

07.06.2011, 02:17

La multi ani Dya scumpa scuza-mi intarzierea

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2011, 08:26

MIUTA

Dya Daniela Andrei 1

07.06.2011, 08:26

Multumesc mult draga Lilik

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta