Budincă de vanilie cu cremă fină de brânză

de botcrina in Dulciuri, 15 Ian 2012 | 1797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o budincă de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 3-4 linguri zahăr
  • 4 linguri cremă fină de brânză
  • fructe din compot (vişine, piersici)
  • câteva cubulete de ciocolată, pentru ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de vanilie cu cremă fină de brânză:

Preparăm budinca după cum scrie pe plic, cu lapte şi zahăr. O punem la răcit şi intre timp tăiem câteva fructe din compot feliuţe sau cubuleţe.


Când s-a răcit budinca, adăugăm fructele şi crema de brânză fină şi amestecăm bine.


Turnăm budinca in cupe de îngheţată, şi ornăm deasupra cu fructe şi bucăţi de ciocolată.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de vanilie cu cremă fină de brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

15.01.2012, 21:34

bun

botcrina 1

16.01.2012, 13:52

va multumesc
sunteti tare draguti

mamaieelena 1

16.01.2012, 17:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti