Budinca de zahar ars

de ela in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 4066 vizualizari

 

rapid,dulce si delicios

 

INGREDIENTE

  • 1litru lapte,
  • 1budinca de vanilie,
  • 1budinca caramel(eu am pus de ciocolata ca nu am avut de caramel)
  • 9 linguri de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zahar ars:

5linguri de zahar se pun la topit intr-o craticioara si se caramelizeaza la foc mic fara sa se arda si sa se inchida la culoare.Se ia de pe foc si se rastoarna cu grija 200ml apa fiarta,precautie mare caci reactia este puternica atunci cand turnati apa.Se pune siropul din nou pe foc si se lasa putin sa se topeasca zaharul caramelizat.Se lasa puti la racit si apoi se toarna in vasele care urmeaza sa se puna budinca.Separat,se prepara budincile dupa instructiunile de pe pachet,pe rand,intai budinca de vanilie si apoi cea de caramel sau ciocolata.Se toarna budinca fierbinte peste sosul de zahar ars,in straturi si se lasa la racit 30minute apoi se rastoarna pe o farfurioara si se orneaza cu frisca

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

nadina73 1

21.04.2010, 23:43

ela am pus-o eu acuma inapoi stai linistita ,arata foarte bine si chiar merita

nadina73 1

21.04.2010, 23:44

pai uite iar am patit am pus 5 sau inverzit si acuma var iar 4

anomisana 1

10.06.2010, 19:08

Absolut delicios acest desert . Direct la favorite.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu banane si budinca de vanilie