BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA

de Retete_Haplea in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 720 vizualizari

 

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Adică:
Din cozonacul de la Paște facem budincă.

 

INGREDIENTE

Pentru budinca:

4 felii mai groase de cozonac,

un baton de ciocolata Mars,

3 oua,

250 ml smantana dulce,

75 ml lapte,

3 linguri de zahar.

Pentru topping:

100 gr ciocolata,

50 gr unt,

75 ml lapte.

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA:

- batem ouale


- le amestecam cu smantana, cu laptele si cu zaharul


- taiem cozonacul cubulete si il punem intr-o tava (20×30 cm) unsa cu unt


- presaram ciocolata Mars taiata si ea cubulete


- turnam peste cozonac amestecul de oua, smantana si lapte


- bagam la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 20 de minute


- intre timp preparam sosul de ciocolata: topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu untul


- Scoatem de la cuptor budinca si servim cu topping de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

15.04.2015, 20:23

Ela68 1

15.04.2015, 22:14

aici e de mine

Panacris 1

16.04.2015, 12:02

Super idee. Deobicei reciclam cozonacul cu budinca din coca cola E de probat rețeta ta. Simplă și gustoasă. Trec la executare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cremes