BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA

de Retete_Haplea in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 898 vizualizari

 

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Adică:
Din cozonacul de la Paște facem budincă.

 

INGREDIENTE

Pentru budinca:

4 felii mai groase de cozonac,

un baton de ciocolata Mars,

3 oua,

250 ml smantana dulce,

75 ml lapte,

3 linguri de zahar.

Pentru topping:

100 gr ciocolata,

50 gr unt,

75 ml lapte.

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA:

- batem ouale


- le amestecam cu smantana, cu laptele si cu zaharul


- taiem cozonacul cubulete si il punem intr-o tava (20×30 cm) unsa cu unt


- presaram ciocolata Mars taiata si ea cubulete


- turnam peste cozonac amestecul de oua, smantana si lapte


- bagam la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 20 de minute


- intre timp preparam sosul de ciocolata: topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu untul


- Scoatem de la cuptor budinca si servim cu topping de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

15.04.2015, 20:23

Ela68 1

15.04.2015, 22:14

aici e de mine

Panacris 1

16.04.2015, 12:02

Super idee. Deobicei reciclam cozonacul cu budinca din coca cola E de probat rețeta ta. Simplă și gustoasă. Trec la executare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
TORT DE GHEATA