BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA

de Retete_Haplea in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 2737 vizualizari

 

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Adică:
Din cozonacul de la Paște facem budincă.

 

INGREDIENTE

Pentru budinca:

4 felii mai groase de cozonac,

un baton de ciocolata Mars,

3 oua,

250 ml smantana dulce,

75 ml lapte,

3 linguri de zahar.

Pentru topping:

100 gr ciocolata,

50 gr unt,

75 ml lapte.

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA:

- batem ouale

- le amestecam cu smantana, cu laptele si cu zaharul

- taiem cozonacul cubulete si il punem intr-o tava (20×30 cm) unsa cu unt

- presaram ciocolata Mars taiata si ea cubulete

- turnam peste cozonac amestecul de oua, smantana si lapte

- bagam la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 20 de minute

- intre timp preparam sosul de ciocolata: topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu untul

- Scoatem de la cuptor budinca si servim cu topping de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Rocsi 1

15.04.2015, 20:23

Ela68 1

15.04.2015, 22:14

aici e de mine

Panacris 1

16.04.2015, 12:02

Super idee. Deobicei reciclam cozonacul cu budinca din coca cola E de probat rețeta ta. Simplă și gustoasă. Trec la executare

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu orez