BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA

de Retete_Haplea in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 2686 vizualizari

 

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Adică:
Din cozonacul de la Paște facem budincă.

 

INGREDIENTE

Pentru budinca:

4 felii mai groase de cozonac,

un baton de ciocolata Mars,

3 oua,

250 ml smantana dulce,

75 ml lapte,

3 linguri de zahar.

Pentru topping:

100 gr ciocolata,

50 gr unt,

75 ml lapte.

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA:

- batem ouale

- le amestecam cu smantana, cu laptele si cu zaharul

- taiem cozonacul cubulete si il punem intr-o tava (20×30 cm) unsa cu unt

- presaram ciocolata Mars taiata si ea cubulete

- turnam peste cozonac amestecul de oua, smantana si lapte

- bagam la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 20 de minute

- intre timp preparam sosul de ciocolata: topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu untul

- Scoatem de la cuptor budinca si servim cu topping de ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "BUDINCA DIN COZONAC CU SOS DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Rocsi 1

15.04.2015, 20:23

Ela68 1

15.04.2015, 22:14

aici e de mine

Panacris 1

16.04.2015, 12:02

Super idee. Deobicei reciclam cozonacul cu budinca din coca cola E de probat rețeta ta. Simplă și gustoasă. Trec la executare

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Choux a la creme