Budinca Paula

de Bunica in Dulciuri, 15 Iul 2011 | 5359 vizualizari

 

Vazand cu cata placere mananca nepotul meu Budinca Paula cumparata, am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri amidon alimentar fin de la Dr. Oetker
  • 400 ml. lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 g. unt
  • 1 lingura cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Paula:

Am pregatit doua cratite mici. Am pregatit in fiecare cate o lingura de zahar, o lingura de amidon, la una din ele am pus o lingura de cacao si cate 200 ml. lapte in fiecare. Le-am pus pe foc pe rand: intai cea cu cacao si apoi pe cea simpla. Le-am fiert la foc potrivit circa 7-8 minute amestecand tot timpul ,sa nu se prinda.Se fierb pana dand cu lingura ,ramane semn in urma. Se iau de pe foc , se pun cate 25 g. unt si cate o jumatate de plic de zahar vanilat la fiecare ameastecandu-se bine.

Eeee si acum se pune in pahare alternativ : o lingurita simpla ,una cu cacao si tot asa pana se termina.

A fost foarte apreciata de nepot si bunica multumita ca el a mancat cat de cat sanatos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Paula" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (17)

Lau 1

17.07.2011, 21:15

superb

Bucataras Medi 1

18.07.2011, 18:48

Ce idee minunata sa o prepari in casa.................

Cris2711 1

20.07.2011, 12:29

ce bunica minunata

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni