Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Vazand cu cata placere mananca nepotul meu Budinca Paula cumparata, am trecut la treaba.
Am pregatit doua cratite mici. Am pregatit in fiecare cate o lingura de zahar, o lingura de amidon, la una din ele am pus o lingura de cacao si cate 200 ml. lapte in fiecare. Le-am pus pe foc pe rand: intai cea cu cacao si apoi pe cea simpla. Le-am fiert la foc potrivit circa 7-8 minute amestecand tot timpul ,sa nu se prinda.Se fierb pana dand cu lingura ,ramane semn in urma. Se iau de pe foc , se pun cate 25 g. unt si cate o jumatate de plic de zahar vanilat la fiecare ameastecandu-se bine.
Eeee si acum se pune in pahare alternativ : o lingurita simpla ,una cu cacao si tot asa pana se termina.
A fost foarte apreciata de nepot si bunica multumita ca el a mancat cat de cat sanatos.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult