Budinca "Paula"

de ionela84 in Dulciuri, 1 Dec 2013 | 2323 vizualizari

 

yamiiii!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 100 ml frisca
  • 50 g ciocolata
  • 150 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 150 g amidon
  • vanilie
  • 50 g unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca "Paula":

Pune la fiert 400 ml lapte ,separat bate bine galbenusurile impreuna cu zaharul si praful de sare.


Se adauga amidonul amestecand bine, adauga cei 100 ml lapte rece amestecand energic sa nu faca cocoloase .


Cand laptele fierbe pune compozitia de galbenusuri in fir subtire amestecand energic,lasa pe foc amestecand incontinuu pana se ingroasa adauga vanilia si untul si amesteca bine apoi da la rece


Topeste ciocolata pe bain-maire si amesteca cu frisca batuta.


In cupe/pahare pune cateva linguri de budinca de vanilie apoi aseaza rasfirat cateva lingurite de crema de ciocolata apoi iar cateva linguri de budinca si crema de ciocolata pana la epuizare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca "Paula"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

ionela84 1

03.12.2013, 17:22

gaby_gabytza 1

20.12.2013, 14:04

deliciooooooooooos

ionela84 1

20.12.2013, 18:05

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fluturasi - Briose cu crema de vanilie