Budinca rapida

de Corinuta in Paste, 8 Aug 2010 | 1849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g macaroane scurte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 300 g mazare congelata
  • 1 conserva de porumb
  • 1 legatura mare de verdeturi mixte
  • 250 ml smantana
  • 3 oua
  • 200 g cascaval
  • sare si piper macinat
  • unt ptr ungerea tavii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca rapida:

Se da in clocot intr-o oala mare 4 litri de apa cu 4 linguri de sare. Intre timp se curata ardeii, se spala si se taie cubulete. Se preincalzeste cuptorul la 250 de grade.


Se pun macaroanele in apa clocotita si se fierb al dente. Cu 5 minute inainte de terminarea fierberii se adauga ardeii si mazarea congelata si se continua fierberea. Se strecoara si se clatesc cu apa rece.


Se unge o tava cu unt. Se scurge porumbul si se adauga peste paste impreuna cu verdeturile tocate, apoi se pune totul in tava.


Se amesteca bine ouale cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper, se toarna peste macaroane. Se razuie cascavalul si se presara deasupra.


Se baga tava in cuptorul fierbinte si se coace aprox. 10 minute, pana se rumeneste un pic cascavalul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

luminita20_2006 1

10.08.2010, 13:57

arata tare bine

Teo 1

11.08.2010, 23:05

admir culorile !bravo !

jolygina 1

25.08.2010, 00:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne tocata de porc