Budinca rapida

de Corinuta in Paste, 8 Aug 2010 | 1566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g macaroane scurte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 300 g mazare congelata
  • 1 conserva de porumb
  • 1 legatura mare de verdeturi mixte
  • 250 ml smantana
  • 3 oua
  • 200 g cascaval
  • sare si piper macinat
  • unt ptr ungerea tavii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca rapida:

Se da in clocot intr-o oala mare 4 litri de apa cu 4 linguri de sare. Intre timp se curata ardeii, se spala si se taie cubulete. Se preincalzeste cuptorul la 250 de grade.

Se pun macaroanele in apa clocotita si se fierb al dente. Cu 5 minute inainte de terminarea fierberii se adauga ardeii si mazarea congelata si se continua fierberea. Se strecoara si se clatesc cu apa rece.

Se unge o tava cu unt. Se scurge porumbul si se adauga peste paste impreuna cu verdeturile tocate, apoi se pune totul in tava.

Se amesteca bine ouale cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper, se toarna peste macaroane. Se razuie cascavalul si se presara deasupra.

Se baga tava in cuptorul fierbinte si se coace aprox. 10 minute, pana se rumeneste un pic cascavalul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Budinca rapida-0
Budinca rapida-1
Budinca rapida-2
Budinca rapida-3
Budinca rapida-4

COMENTARII (10)

luminita20_2006

luminita20_2006 1

10.08.2010, 13:57

arata tare bine

Teo

Teo 1

11.08.2010, 23:05

admir culorile !bravo !

jolygina

jolygina 1

25.08.2010, 00:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!