Galuste din cartofi cu sos de rosii si piept de pui

de T I M E A in Paste, 17 Noi 2015 | 6926 vizualizari

 

Daca v-ati saturat de pastele clasice eu va recomand sa incercati si galustele din cartofi, gatite cu un sos de rosii aromat cu busuioc si cu piept de pui.

O mancare rapida si gustoasa pentru pranz sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 500 g galuste din cartofi (sau gnocchi)
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei colorat
  • 3 felii piept de pui ( eu am folosit snitele facute la cuptor)
  • 3-4 catei de usturoi
  • busuioc verde
  • 500 ml suc de rosii
  • o lingurita zahar brun
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste din cartofi cu sos de rosii si piept de pui:

Galustele astea mici din cartofi le-am cumparat de la Lidl de la Saptamana Italiana, asta ca sa stiti si voi la ce galuste ma refer.

Se fierb in apa cu sare cca un minut pana se redica la suprafata apei.

Intr-o tigaie adanca (un wok de ex) topim untul si calim in el ceapa si ardeiul tocate marunt.

Adaugam pieptul de pui taiat cubulete (puteti folosi snitel de pui sau piept de pui prajit pe gratar sau intr-o tigaie), apoi turnam sucul de rosii, adaugam o lingurita de zahar brun si lasam sa fiarba aprox 10 minute. Adaugam usturoiul taiat felii si busuiocul tocat marunt, potrivim de sare si piper si lasam sa mai fiarba aprox. 10 minute.

La final adaugam in wok galustele din cartofi si amestecam oprind apoi focul.

Servim mancarea calda presarand deasupra putin busuioc tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din cartofi cu sos de rosii si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

dantes 1

09.12.2015, 06:31

Bune!

reisnaor_2006 1

09.12.2015, 11:19

ce bunatate

Geanina87 1

09.12.2015, 18:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle la tigaie, cu unt si telemea