Galuste din cartofi cu sos de rosii si piept de pui

de T I M E A in Paste, 17 Noi 2015 | 2198 vizualizari

 

Daca v-ati saturat de pastele clasice eu va recomand sa incercati si galustele din cartofi, gatite cu un sos de rosii aromat cu busuioc si cu piept de pui.

O mancare rapida si gustoasa pentru pranz sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 500 g galuste din cartofi (sau gnocchi)
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ardei colorat
  • 3 felii piept de pui ( eu am folosit snitele facute la cuptor)
  • 3-4 catei de usturoi
  • busuioc verde
  • 500 ml suc de rosii
  • o lingurita zahar brun
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste din cartofi cu sos de rosii si piept de pui:

Galustele astea mici din cartofi le-am cumparat de la Lidl de la Saptamana Italiana, asta ca sa stiti si voi la ce galuste ma refer.


Se fierb in apa cu sare cca un minut pana se redica la suprafata apei.


Intr-o tigaie adanca (un wok de ex) topim untul si calim in el ceapa si ardeiul tocate marunt.


Adaugam pieptul de pui taiat cubulete (puteti folosi snitel de pui sau piept de pui prajit pe gratar sau intr-o tigaie), apoi turnam sucul de rosii, adaugam o lingurita de zahar brun si lasam sa fiarba aprox 10 minute. Adaugam usturoiul taiat felii si busuiocul tocat marunt, potrivim de sare si piper si lasam sa mai fiarba aprox. 10 minute.


La final adaugam in wok galustele din cartofi si amestecam oprind apoi focul.


Servim mancarea calda presarand deasupra putin busuioc tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste din cartofi cu sos de rosii si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

dantes 1

09.12.2015, 06:31

Bune!

reisnaor_2006 1

09.12.2015, 11:19

ce bunatate

Geanina87 1

09.12.2015, 18:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Paste cu branza dulce