Tagliatelle cu dovlecel , rosii si masline

de Luckycake in Paste, 22 Iul 2014 | 1394 vizualizari

 

Una dintre retetele noastre preferate, una foarte rapida si buna buna ;) . Pastele acestea sunt cele mai bune vara, cand ai toate legumele proaspete si gustoase.

 

INGREDIENTE

  • un catel de usturoi
  • 2 fileuri de ansoa
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 rosii
  • busuioc
  • masline si 50 ml vin alb
  • sare si piper
  • 2 dovlecei mici ( cam 10 cm)
  • parmezan
  • Paste cu ardei ( sau simple) 250 gr
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu dovlecel , rosii si masline:

Un catel de usturoi razuit calit impreuna cu 2 fileuri de ansoa in 3 linguri ulei de masline , apoi adaugam 2 rosii decojite taiate cuburi , busuioc , masline si 50 ml vin alb, asezonam cu sare si piper.


Punem pastele la fiert . Dovleceii taiati felii ( eu am avut 2 dovlecei cam 10 cm lungime ) i-am calit cu o lingura de ulei masline pana au devenit aurii apoi i-am scos pe o farfurie. Cand pastele sunt fierte le punem peste sos, adaugam dovleceii, amestecam si punem in farfurii , la final adaugam parmezan . Gata in 20 minute !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu dovlecel , rosii si masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

23.07.2014, 08:58

Imi place prezenatare foarte mult!

Luckycake 1

23.07.2014, 16:24

Multumesc

reisnaor_2006 1

01.09.2014, 12:11

bun de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de caracoles cu ton