Bulete din cartofi cu telemea si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2014 | 3869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 600 gr. cartofi fierti in coaja
  • 250 gr. branza telemea de vaca
  • 100 gr. cascaval ras
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din cartofi cu telemea si cascaval:

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja.

Trecem cartofii fierti sub jet de apa rece, ii curatam de coaja, apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Telemeaua si cascavalul se trec pe razatoarea fina si se adauga peste cartofii rasi.

Adaugam 2 oua, turmeric, chimen, sare si piper dupa gust, amestecam totul foarte bine.

Punem ulei intr-o tigaie antiaderenta, il lasam la incins, apoi formam bilute din compozitia de cartofi si prajim buletele in baie de ulei pana devin aurii.

Le scoatem pe servetele absorbante sa se scurga uleiul in exces si servim.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din cartofi cu telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-0
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-1
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-2
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-3
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-4
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-5
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-6
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-7
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-8
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-9
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-10
Bulete din cartofi cu telemea si cascaval-11

COMENTARII (15)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

15.09.2014, 04:58

bune rau

Criss

Criss 1

15.09.2014, 06:00

diaconta

diaconta 1

16.09.2014, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!