Bulete din telemea si cascaval

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2015 | 5075 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Jamila Cuisine, este usor de preparat și rapida, iar aceste bulete sunt destul de gustose. Cantitatea de branza nu corespunde cu cea din reteta deoarece am folosit ce aveam prin casă. Telemeaua am inlocuit-o cu cas pe care l-am cumpărat de ceva vreme care a fost feliat si adaugat sare peste el, după care a fost lasat 12 ore si apoi l-am bagat la congelator în pungi.

 

INGREDIENTE

  • 200g de telemea (in cazul meu cas ),
  • 150g cascaval,
  • 2 ouă,
  • un praf de copt,
  • o legatura de mărar,
  • 100-150g de făină si ulei.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din telemea si cascaval:

Pentru început dam pe răzătoare cașul și cașcavalul. 

Apoi adaugăm ouăle, praful de copt și mărarul pe care l-am spălat și apoi l-am tocat mărunt.

La final am adaugat făina și am amestecat până la omogenizare, dar fără a mai adăuga sare deoarece cașul are suficientă sare.

Din această compoziție facem bilute pe care le așezăm pe un fund de lemn, peste care am presărat faină, pentru a nu se lipi bilutele de el(mi-au iesit 38 de bilute).

Aceste bilute le -am prăjit  în baie  de ulei bine încins,  după  care le-am scos pe un prosop de hârtie pentru a se scurge surplusul de ulei. 

Aceste bilute sunt crocante la suprafață și pufoase în interior, se pot servi și ca aperitiv sau chear dimineața la micul dejun cu roșii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu praz si carne tocata