Bulete din telemea si cascaval

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2015 | 1782 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Jamila Cuisine, este usor de preparat și rapida, iar aceste bulete sunt destul de gustose. Cantitatea de branza nu corespunde cu cea din reteta deoarece am folosit ce aveam prin casă. Telemeaua am inlocuit-o cu cas pe care l-am cumpărat de ceva vreme care a fost feliat si adaugat sare peste el, după care a fost lasat 12 ore si apoi l-am bagat la congelator în pungi.

 

INGREDIENTE

  • 200g de telemea (in cazul meu cas ),
  • 150g cascaval,
  • 2 ouă,
  • un praf de copt,
  • o legatura de mărar,
  • 100-150g de făină si ulei.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din telemea si cascaval:

Pentru început dam pe răzătoare cașul și cașcavalul.


Apoi adaugăm ouăle, praful de copt și mărarul pe care l-am spălat și apoi l-am tocat mărunt.


La final am adaugat făina și am amestecat până la omogenizare, dar fără a mai adăuga sare deoarece cașul are suficientă sare.


Din această compoziție facem bilute pe care le așezăm pe un fund de lemn, peste care am presărat faină, pentru a nu se lipi bilutele de el(mi-au iesit 38 de bilute).


Aceste bilute le -am prăjit în baie de ulei bine încins, după care le-am scos pe un prosop de hârtie pentru a se scurge surplusul de ulei.


Aceste bilute sunt crocante la suprafață și pufoase în interior, se pot servi și ca aperitiv sau chear dimineața la micul dejun cu roșii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

22.10.2015, 06:36

Tare bune-s !

iri_iri 1

22.10.2015, 09:46

Mirela

Rocsi 1

22.10.2015, 21:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza