Bulete din telemea si cascaval

de iri_iri in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2015 | 1602 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la Jamila Cuisine, este usor de preparat și rapida, iar aceste bulete sunt destul de gustose. Cantitatea de branza nu corespunde cu cea din reteta deoarece am folosit ce aveam prin casă. Telemeaua am inlocuit-o cu cas pe care l-am cumpărat de ceva vreme care a fost feliat si adaugat sare peste el, după care a fost lasat 12 ore si apoi l-am bagat la congelator în pungi.

 

INGREDIENTE

  • 200g de telemea (in cazul meu cas ),
  • 150g cascaval,
  • 2 ouă,
  • un praf de copt,
  • o legatura de mărar,
  • 100-150g de făină si ulei.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete din telemea si cascaval:

Pentru început dam pe răzătoare cașul și cașcavalul. 

Apoi adaugăm ouăle, praful de copt și mărarul pe care l-am spălat și apoi l-am tocat mărunt.

La final am adaugat făina și am amestecat până la omogenizare, dar fără a mai adăuga sare deoarece cașul are suficientă sare.

Din această compoziție facem bilute pe care le așezăm pe un fund de lemn, peste care am presărat faină, pentru a nu se lipi bilutele de el(mi-au iesit 38 de bilute).

Aceste bilute le -am prăjit  în baie  de ulei bine încins,  după  care le-am scos pe un prosop de hârtie pentru a se scurge surplusul de ulei. 

Aceste bilute sunt crocante la suprafață și pufoase în interior, se pot servi și ca aperitiv sau chear dimineața la micul dejun cu roșii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete din telemea si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Bulete din telemea si cascaval-0
Bulete din telemea si cascaval-1
Bulete din telemea si cascaval-2
Bulete din telemea si cascaval-3
Bulete din telemea si cascaval-4
Bulete din telemea si cascaval-5
Bulete din telemea si cascaval-6
Bulete din telemea si cascaval-7
Bulete din telemea si cascaval-8

COMENTARII (23)

mirela0911

mirela0911 1

22.10.2015, 06:36

Tare bune-s !

iri_iri

iri_iri 1

22.10.2015, 09:46

Mirela

Rocsi

Rocsi 1

22.10.2015, 21:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53