Bulgarasi de zapada

de MIMI in Prajituri, 26 Noi 2009 | 6404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g biscuiti populari
  • 200g margarina
  • 1 esenta de rom
  • 2 plic zahar vanilinat
  • 250g nuca
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 plic nuca de cocos
  • 3 linguri de zahar
  • 1-2 cani lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de zapada:

Se freaca margarina cu zaharul foarte bine,se adauga zaharul vanilinat,apoi nuca,biscuiti,cele doua linguri de cacao,esenta de rom si se omogenizeaza bine.Se adauga laptele pana nu mai ramane compozitia sfaramicioasa,devine o compozitie omogena.Cand compozitia este gata se formeaza bilute potrivite si se dau prin nuca de cocos.Si se formeaza bulgarasi de zapada.Daca vrei sa faci un colorit superb poti sa pudrezi si cu cacao,si cu zahar pudra si cu bombonici din acelea colorate din comert si iese ceva frumos.Mie mi-au iesit 45 de bulgarasi.Scuze pt poza ,data viitoare o sa fie mai clara.E prima oara si am emotii.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de zapada" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Michelle 1

28.11.2009, 23:08

Pasiune pentru bucatarie 1

02.12.2009, 23:46

liana_geicu 1

03.12.2009, 22:21

sunt foarte buni bulgarasii, nu am mai mancat de mult si se fac usor si rapid

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si Ceva fin de la Delaco