Bulgarasi de zapada

de MIMI in Prajituri, 26 Noi 2009 | 6096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g biscuiti populari
  • 200g margarina
  • 1 esenta de rom
  • 2 plic zahar vanilinat
  • 250g nuca
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 plic nuca de cocos
  • 3 linguri de zahar
  • 1-2 cani lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi de zapada:

Se freaca margarina cu zaharul foarte bine,se adauga zaharul vanilinat,apoi nuca,biscuiti,cele doua linguri de cacao,esenta de rom si se omogenizeaza bine.Se adauga laptele pana nu mai ramane compozitia sfaramicioasa,devine o compozitie omogena.Cand compozitia este gata se formeaza bilute potrivite si se dau prin nuca de cocos.Si se formeaza bulgarasi de zapada.Daca vrei sa faci un colorit superb poti sa pudrezi si cu cacao,si cu zahar pudra si cu bombonici din acelea colorate din comert si iese ceva frumos.Mie mi-au iesit 45 de bulgarasi.Scuze pt poza ,data viitoare o sa fie mai clara.E prima oara si am emotii.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi de zapada" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Michelle 1

28.11.2009, 23:08

Pasiune pentru bucatarie 1

02.12.2009, 23:46

liana_geicu 1

03.12.2009, 22:21

sunt foarte buni bulgarasii, nu am mai mancat de mult si se fac usor si rapid

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Turn de clatite cu crema limoncello