Bulgarasi Surpriza

de Anamaria7 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2010 | 3820 vizualizari

 

I-am facut pentru o iesire la cabana si lumea i-a devorat pana sa ajungem acolo :))

 

INGREDIENTE

Ingrediente aluat:

  • 550g faina
  • 100g unt topit
  • 250ml lapte
  • 1 ou si 2 galbenusuri
  • 8g sare
  • 25g drojdie
  • 1 lgt zahar
  • oregano, cimbru
  • + (1 galbenus+1lg lapte) pentru uns bulgarasii

Ingrediente mix:

  • aici e la libera alegere a bucatarasului :) (salam/sunca/resturi de friptura+branza/cascaval)
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi Surpriza:

Eu am folosit masina de paine pentru framantat. Drojdia si zaharul se dizolva in laptele caldut. Dupa ce s-a framantat, aluatul se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.


Intre timp, carnea pentru mix se taie cubulete/bucatele mici, iar branza se poate rade. Eu am adaugat si jumatate de tub de branza topita, ii da un gust si mai bun.


Dupa dospire, aluatul se imparte in bilute care se intind sub forma de disc, se aseaza in mijloc o lingura buna de mix si se impacheteaza. Se aseaza in tava cu lipitura in jos.


Se lasa din nou la caldura pana cand isi dubleaza volumul. Apoi se ung cu amestecul de galbenus cu lapte.

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt pentru o tava mare dreptunghiulara sau 2 tavi mai mici rotunde (eu am facut doar jumatate din cantitate, mi-au iesit 16 bulgarasi minunati :) )

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi Surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

27.06.2010, 11:00

frumoase ca niste placintele

ana 1

27.06.2010, 11:31

ce bine arata!

mena29 1

27.06.2010, 17:25

Arata foarte bine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane