Cartofi gratinaţi la cuptor

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2012 | 19822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 buc cartofi,de preferinta rosii
  • 50 gr crema de unt
  • 100 ml lapte
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • 50 gr cascaval
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinaţi la cuptor:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu putina sare.Se curata si se taie rondele.Intr-un vas ceramic punem putina crema de unt si asezam un strat de cartofi.Condimentam apoi punem crema de branza.Mai asezam un strat de cartofi,iar condimentam si punem crema de unt.Punem laptele in vas.


Ouale le batem bine si le amestecam cu smantana.Razuim cascaval deasupra.


Punem la cuptor pana cand scade laptele si se rumeneste frumos deasupra.


De data aceasta a fost pe post de garnitura langa o carnita de vitel,dar merge si ca fel de baza cu niste muraturi alaturi,sau o salata de cruditati ca tot a venit primavara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinaţi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Steffy 1

05.05.2012, 14:20

O sa incerc si eu maine reteta, pare delicioasa. Dar care e crema de branza? Sau ai vrut sa zici crema de unt...

diaconta 1

06.08.2012, 15:59

Steffy,scuze crema de unt,cred ca m-a luat valu' de atata branza )))

babi5 1

19.06.2013, 12:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor