Bulion de legume

de RuxyRux in Supe, 27 Aug 2012 | 1254 vizualizari

 

Bulionul este o zeama foarte concentrata din carne sau legume( in cazul de fata) si este folosita ca baza in diferite preparate culinare.

 

INGREDIENTE

  • 450 gr dovlecei curatati si taiati rondele
  • 450 gr morcovi curatati si taiati bucati sau rondele
  • 450 gr ceapa taiata felii
  • 450 gr praz ( sau ceapa verde) taiate bucati
  • 1 capatana intreaga de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • 24 de boabe de piper negru
  • 2 sau 3 foi de dafin
  • 4 l de apa
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de legume:

Se pun toate ingredientele in oala de supa si se fierb la foc mic tot in jur de 4 ore. Se strecoara si se tine la rece maxim 5 zile. Sau desigur se poate congela. Se vor obtine 2,5 l de bulion de legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Laly 1

28.08.2012, 11:15

La iarna vin la cersit un borcanel

RuxyRux 1

28.08.2012, 18:02

Multumesc dragele mele...

mamaieelena 1

28.08.2012, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de legume, cu kaizer si crutoane