Bulz cu afumatura

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2010 | 13640 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g malai
  • circa 400 ml apa
  • 200 g carnati taranesti afumati
  • 150 g haizer afumat
  • 250 g telemea de vaca
  • 3 oua
  • unt pentru uns forma
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu afumatura:

Pregatim intr-un ceaun mamaliga:punem apa , putina sare si cand apa incepe sa fiarba turnam in ploaie malaiul, amestecand incontinuu pana se obtine o mamaliga bine legata.


Separat carnatii si kaizerul se taie in cubulete mici si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.


Intr-un vas(eu am folosit vasul de lut) uns cu putin unt se pune jumatate din cantitatea de mamaliga ,apoi telemeaua data prin razatoare si mai apoi carnatii si kaizerul prajit.Acoperim cu restul de mamaliga.Cu dosul unei linguri se formeaza 3 cuiburi in fiecare punand cate un ou.Dam la cuptor si cand ouale sunt gata facute scoatem.Sevim cald dar este bun si rece cu smantana din abundenta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 08:47

nadina..............dau,dau

Corinuta 1

07.10.2010, 12:35

excelenta mancarica! merita toate furcile!

Bucataras Medi 1

07.10.2010, 12:37

Multumesc,Corina...............

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

RETETA RECOMANDATA
Balmoş ca la …oraş