Burger vegetarian cu ou prajit, cartofi dulci si ceapa caramelizata in bere

de Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan, 25 Apr 2016 | 1147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 burgeri vegetarieni (Eu am folosit Vivera cu proteina din soia)- pot fi inlocuiti cu burgeri din carne de vita
  • 2 felii branza Cheddar
  • 2 oua
  • 2 ciabattina cu ierburi
  • 1 cartof dulce mare
  • 1/4 lingurita Cayenne pudra
  • 1/2 lingurita paprika afumata
  • sare/piper
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 sticla de bere bruna
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian cu ou prajit, cartofi dulci si ceapa caramelizata in bere:

Se taie cartoful fasii si se presara cu sare, piper, paprika si Cayenne si se stropeste cu ulei de masline. Se gateste la 220 de grade 20-30 de minute.


Se taie ceapa julienne si se soteaza, la foc mic, intr-o lingura de ulei, pana se inmoaie, 15 minute, avand grija sa nu se arda. Se adauga apoi berea putin cate putin, asteptand dupa fiecare adaugire, ca berea sa se evapore. Se gateste pana devine caramelizata si toata berea a fost adaugata.


Se gatesc burgerii conform instuctiunilor de pe ambalaj. In ultimul minut de gatire, se adauga si feliile de branza deasupra, cate una pentru fiecare.


Se prajesc ouale in putin ulei de masline.


Pentru asamblare, se taie ciabattinele in 2 si se umplu cu burgerii, ceapa caramelizata, fasii de cartofi dulci si oua prajite.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian cu ou prajit, cartofi dulci si ceapa caramelizata in bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

noiinbucatarie 1

25.04.2016, 21:47

Ce burger bun!

Geanina87 1

26.04.2016, 08:18

katty 1

26.04.2016, 09:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri din pulpa de migdale