Burger Wagyu cu omleta, sos picant si ingredient surpriza

de Satisfyyourcravings in Vita, 15 Iul 2016 | 542 vizualizari

 

Wagyu este o specie japoneza de vita, care este predispusa genetic sa contina mai multi acizi grasi omega-3 si omega-6 decat speciile obisnuite.

 

INGREDIENTE

  • 125 grame carne de vita Wagyu, tocata
  • sare, piper
  • 2 oua mari
  • o legatura mica de chives
  • 1 lingura sos picant (eu am folosit Frank's Red Buffalo)
  • 1 lingurita de miere
  • 1 chifla
  • 1 felie de branza Cheddar
  • putin unt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger Wagyu cu omleta, sos picant si ingredient surpriza:

Se incalzeste chifla cateva minute, la 180 de grade Celsius, in cuptor.


Se amesteca carnea de vita cu sare si piper si se modeleaza intr-o chiftea nu foarte compacta.


Se gateste 4 minute pe parte. Cand se intoarce burgerul, se aseaza felia de branza deasupra pentru a se topi.


Intre timp, se bat ouale ca pentru omleta si se toaca chivesul marunt.


Se taie chifla longitudinal in jumatate, iar interiorul se unge cu unt. Se prajeste pe partile interioare. 1-2 minute, la foc mediu, pana devin crocante.


Se incalzeste o tigaie nonaderenta la foc mare si se adauga ouale. Se roteste tigaia, astfel incat toata suprafata sa fie acoperita de ou. Se presara chives deasupra, iar cu ajutorul unei spatule se impatureste in jumatate, apoi in sfert si se transfera pe bucata bazala a chiflei.


Se aseaza burgerul deasupra, se stropeste cu sos picant si miere si se inchide sandvisul cu bucata de chifla ramasa.


Se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burger Wagyu cu omleta, sos picant si ingredient surpriza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

15.07.2016, 23:16

Gherca Daniela 1

16.07.2016, 09:25

bun, bun!

Rocsi 1

16.07.2016, 21:59

Pentru mine sa imi faci unul fara omleta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor