Hamburgeri

de ala_oancea in Vita, 13 Iul 2009 | 6797 vizualizari

 

INGREDIENTE

        Chifle:
  • 240 ml apa calduta
  • 1 lingura de zahar
  • 2 lingurite de sare
  • 1 plic garant pentru aluaturi dospite Dr. Oetker
  • 450 grame faina
  • 3 linguri ulei
        Carnita:
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 1 cartof
  • 1/2 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • delikat
  • boia,
  • piper
  • marar uscat
  • 1 cub Knorr de ciuperci
  • 1 ou
  • pesmet
        Altele:
  • 3 rosii
  • 2 cepe
  • cartofi pai
  • 1 capatana usturoi
  • 125 gr smantana
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburgeri:

Chiflele le-am facut dupa reteta Laurei Laurentiu, doar ca nu le-am tinut in cuptor cu recipietul de apa. Mi-au placut foarte mult, si la gust, dar si faptul ca nu s-au umflat prea tare. Mi-au iesit 6 chifle. Sper ca am voie se dau link ...



Carnea tocata se amesteca cu morcovul, ceapa si cartoful date prin razatoare, condimentele, oul si pesmetul. Se formeaza 6 chiftele mari si plate pentru hamburgeri, iar din restul chiftelute normale. Le-am copt la cuptor, pe hartie de copt. Dupa ce s-au rumenit frumos, le-am intors si pe cealalta parte.



Chiflele se ung cu sos de smantana cu usturoi, peste se aseaza ceapa taiata rondele, apoi carnea si rosiile rondele. Se servesc hamburgerii cu cartofi pai, si cu supliment de sos :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburgeri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

ingelasha24 1

26.07.2009, 17:16

arata delicios, cu siguranta o sa incerc si eu sa fac reteta...

ala_oancea 1

27.07.2009, 17:20

Multumesc Ingelasha !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare in stil asiatic

de xana 5

ieri la 23:29

Tort de biscuiti si ciocolata

de RuxyRux 9

ieri la 21:53

Briose aperitiv cu sunca si ardei

ieri la 21:20

Tort cu nucă, ness şi ciocolată albă

de ancutsa 5

ieri la 21:02

Dulceață de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 17:55

RETETA RECOMANDATA
Limba de vita aromata