Hamburgeri

de ala_oancea in Vita, 13 Iul 2009 | 7618 vizualizari

 

INGREDIENTE

        Chifle:
  • 240 ml apa calduta
  • 1 lingura de zahar
  • 2 lingurite de sare
  • 1 plic garant pentru aluaturi dospite Dr. Oetker
  • 450 grame faina
  • 3 linguri ulei
        Carnita:
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 1 cartof
  • 1/2 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • delikat
  • boia,
  • piper
  • marar uscat
  • 1 cub Knorr de ciuperci
  • 1 ou
  • pesmet
        Altele:
  • 3 rosii
  • 2 cepe
  • cartofi pai
  • 1 capatana usturoi
  • 125 gr smantana
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburgeri:

Chiflele le-am facut dupa reteta Laurei Laurentiu, doar ca nu le-am tinut in cuptor cu recipietul de apa. Mi-au placut foarte mult, si la gust, dar si faptul ca nu s-au umflat prea tare. Mi-au iesit 6 chifle. Sper ca am voie se dau link ...



Carnea tocata se amesteca cu morcovul, ceapa si cartoful date prin razatoare, condimentele, oul si pesmetul. Se formeaza 6 chiftele mari si plate pentru hamburgeri, iar din restul chiftelute normale. Le-am copt la cuptor, pe hartie de copt. Dupa ce s-au rumenit frumos, le-am intors si pe cealalta parte.



Chiflele se ung cu sos de smantana cu usturoi, peste se aseaza ceapa taiata rondele, apoi carnea si rosiile rondele. Se servesc hamburgerii cu cartofi pai, si cu supliment de sos :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburgeri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

ingelasha24 1

26.07.2009, 17:16

arata delicios, cu siguranta o sa incerc si eu sa fac reteta...

ala_oancea 1

27.07.2009, 17:20

Multumesc Ingelasha !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de vitel cu vin si rosii